Win Resident Evil 6 voor Xbox 360 en PS3

frank | 1 oktober 2012
winResident Evil 6
is een uitdagende mix van actie en survival horror en de ultieme horrorervaring van 2012! Deze ultraspannende game is vanaf nu verkrijgbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Resident Evil-oudgedienden Leon S. Kennedy en Chris Redfield keren, samen met nieuwkomer Jake Muller, in het zesde deel van de populaire survival horror-reeks terug om een bioterroristische bedreiging te stoppen.
 
Het verhaal speelt zich af in Noord-Amerika, de Chinese stad Lanshiang en het door oorlog verscheurde Oost-Europese Edonia. De rechterhand van de Amerikaanse president, Derek Simmons, zal tevens zijn opwachting maken. Hij zet alles op alles om Leon S. Kennedy op te sporen en te berechten voor zijn betrokkenheid bij de dood van de president. En dan is er ook nog femme fatale, Ada Wong. Wat is haar rol? Heeft ze connecties met het mysterieuze Neo-Umbrella?
 
Resident Evil 6 bevat drie verschillende verhaallijnen, elk met zijn twee eigen hoofdrolspelers. Speel Solo of Co-op, zowel online als offline, vanuit verschillende perspectieven en met verschillende gameplay stijlen.

Dankzij het innovatieve Crossover-systeem kunnen spelers een team vormen en samen genieten van de nagelbijtende spanning. Op verschillende momenten kunnen maximaal vier spelers tegelijk een online team vormen om bepaalde situaties op te lossen en vijanden te overwinnen.

Belangrijkste kenmerken: Wereldwijde horror: De uitbraak van het C-virus vindt wereldwijd plaats. Bezoek Noord-Amerika, Oost-Europa en China. Verschillende karakters en verbonden verhaallijnen: Speel als Leon S. Kennedy, BSAA-lid Chris Redfield en zoon van Albert Wesker, Jake Muller; met hun respectievelijke partners overheidsagent Helena Harper, BSAA-lid Piers Nivans en Sherry Birkin. Geniet met vier spelers tegelijk van sleutelscènes: Op verschillende momenten, als de verhaallijnen samenkomen, kunnen spelers dankzij het Crossover systeem met vier spelers tegelijk online samenspelen tijdens memorabele sleutelscènes. Solo of Co-op: Speel alleen of samen met iemand anders via Co-op, zowel online als offline.
 
Een nieuwe uitdaging: Ga de strijd aan met het C-virus in al zijn verschillende en dodelijke vormen: ombies waren nog nooit zo gevaarlijk in Resident Evil. Ze kunnen nu rennen, springen en maken zelfs gebruik van wapens! Neem het op tegen de onberekenbare en muterende J’avo. Ga de strijd aan met de Chrysalide die een metamorfose kunnen ondergaan en hele hordes angstaanjagende vijanden op je af sturen. Speel op jouw manier: Verbeter je karakter. Kies voor sneller herladen, meer vuurkracht of verbeter het uithoudingsvermogen via het Character Skill systeem. Voertuigen: Ga de strijd aan op een motor, in een auto en op een sneeuwmobiel. De huurlingen keren terug: Speel de bijzonder populaire Mercenaries Mode. Een gloednieuw besturingssysteem: de game bevat een verbeterd besturingssysteem dat spelers in staat stelt om tegelijk te schieten en te bewegen. Glij en duik voor dekking en maak gebruik van nieuwe melee aanvallen.
 
Te winnen bij Partyscene deze ultraspannende en verslavende game voor Xbox 360 en PS3. Resident Evil 6 voor Xbox 360 en PS3 wordt ter beschikking gesteld door Global Distributie 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws