Win Lollipop Chainsaw op PS3

frank | 11 juni 2012
winLollipop Chainsaw is het  zombieverhaal van de lieve maar moordlustige zombie jager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak.  Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand snijdt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. 
 
Belangrijkste kenmerken:
Moordlustige heldin– Juliet Starling is een 18-jaar oude student met een donker geheim, zombie-jagen met een kettingzaag in de hand. Juliet moet een balans vinden tussen het drama van high school en het uitvoeren van haar zombie jagende achtergrond.
Gameplay Design – Beroemde game ontwikkelaar SUDA 51 brengt zijn unieke creatieve stijl en visie over op de gameplay design, die spelers meeneemt op een wilde rit vol zombies, kettingzagen en regenbogen.
Scherpe verhaallijn – Door een aangepast script van James Gunn, moet Juliet de wortels van een kolossale zombie uitbraak blootleggen op haar school, Romero High. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden.
Gevecht/Wapens – Spelers gebruiken hun cheerleader moves en kettingzaag skills om met verwoestende combo moves de hordes zombies dood te maken.
Zombie Rock Lords – San Romero High’s zombie jocks en ondode bevoegden zijn de minste van Juliet haar zorgen als ze zich realiseert dat ze voor een grotere uitdaging staat met zombie rockers die een nieuwe ‘beat’ toevoegen aan  SUDA 51 zijn over de top gevechten.
Head Bangin’ Music – Met originele muziek gemaakt door de populaire video game componist Akira Yamaoka (bekend van de Silent Hill serie) en samenwerkend met een artiest die nog bekend gemaakt zal worden bevat  Lollipop Chainsaw een soundtrack that’s to die for! Als aanvulling op de originele muziek zal Juliet haar playlist bekende muziek van verschillende muzikale genres bevatten.
 
Lollipop Chainsaw is vanaf nu verkrijgbaar op PlayStation 3 (PS3) en Xbox 360. Te winnen bij Partyscene deze geweldige game op PS3. Lollipop Chainsaw op PS3 wordt ter beschikking gesteld door Warner Bros. Interactive Entertainment 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws