Win kaarten 18hrs festival

frank | 25 januari 2013
win



De winter lijkt nu pas echt op gang te komen en toch zijn velen alweer volop bezig met met het inplannen van hun favoriete bezigheid in de zomer: festivals bezoeken.
 
Eén festival wat zeker niet in je planning voor 2013 mag ontbreken is de derde editie van het langst durende 1-dags festival van Nederland: 18hrs Festival 2013. Ook dit jaar biedt het feest een breed scala aan techno, techhouse en (deep)housemuziek op het intieme Balkenhaven terrein in Zaandam.
 
18hrs Festival is niet alleen uniek omdat je 18 uur lang kan raven, maar het festival combineert het beste van een in- en outdoor evenement. Op het Balkenhaven terrein langs het Noordzeekanaal kan je overdag dansen op 2 outdoor stages en een indoor stage. In de avond zullen nog drie area’s open gaan in de naast gelegen oude fabriekshal waar je tot 6.00 uur in de ochtend kan doorknallen. Op maar liefst vijf stages zullen vooraanstaande techno, house-organisaties en labels de muziek en het decor verzorgen.
 
De uber early bird ticket zijn nu in de verkoop en kosten slechts 18 euro en daarvan zijn er slechts 180 stuks beschikbaar.
Voor de iets minder  “vroege vogels” zijn er ook nog 200 gewone early bird tickets beschikbaar die in de verkoop gaan zodra de uber early bird tickets zijn uitverkocht. De reguliere tickets zullen € 36,60 gaan kosten.
 
Voor meer informatie ben je van harte welkom op www.18hrsfestival.nl, fans worden onthaald met alle foto’s, updates en videobeelden op www.facebook.com/18hrsfestival 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws