Win V/H/S op DVD en Blu-ray

frank | 30 januari 2013
winDe film V/H/S heeft in 2012 maar liefst op 16 filmfestivals gedraaid waaronder het South by Southwest Film Festival en het Sundance Film Festival. V/H/S is een angstaanjagende horrorfilm die de liefhebber niet mag missen. In de film sleept een aantal populaire filmmakers de kijker mee in een gruwelijke rit van onzekerheid, angst, terreur en genadeloze brutaliteit. Dit onderscheidt de film direct van het grote aantal ‘found footage' horrorfilms van de laatste tijd. De creatieve geesten leggen elk cliché over het genre naast zich neer en leveren een film af die van begin tot einde blijft boeien en angstaanjagend is.
 
Wanneer een groep criminelen wordt ingehuurd door een onbekende om in een verwaarloosd vervallen huis filmmateriaal te halen, beseffen ze al snel dat de opdracht niet zo eenvoudig zal worden. In de woonkamer vinden ze namelijk een lijk, omringd door een aantal oude tv's en stapels VHS-videobanden. Op zoek naar de juiste tape worden ze geconfronteerd met een schijnbaar eindeloos aantal gruwelijke video's, de één nog zieker dan de ander.
 
De film is in één adem te noemen met Masters of Horror en Fear Itself en maakt van V/H/S een horrorsensatie met verschillende gruwelverhalen van absolute topregisseurs. Een film die je gezien moet hebben!!!
 
Te winnen bij Partyscene deze gruwelijk spannende film op dvd en Blu-ray. V/H/S wordt ter beschikking gesteld door Splendid Film Check voor overige info over Splendid Film de YouTube Pagina en de Facebook Pagina 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws