Win een Valentino pakket

frank | 11 maart 2013
winOp donderdag 21 maart gaat Valentino in première in de Nederlandse bioscopen. Deze geweldige komedie is geregisseerd door Remy van Heugten (Witte Vis, Over Rozen) met in de hoofdrol Najib Amhali als Valentino en prachtige bijrollen van Elise Schaap, Derek de Lint, Johnny de Mol en Nasrin Dchar.
 
Valentino is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan maar een Marokkaan. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten. Check voor meer info de geweldige Valentino Facebook App met een erg leuke taalquiz waarmee je kans maakt op twee premièrekaarten.
 
Te winnen bij Partyscene prachtige Valentino pakketten bestaande uit het Italiaanse kookboek La Dolce Vita van Tessa Kiros en de films Bride Flight en Love Happens op dvd. Deze Valentino pakketten worden ter beschikking gesteld door A-Film 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws