Trancefamily - Matrixx Closing Party

Jelle de Melker | 22 november 2014
algemeen

Line-up Trancefamily

Cor Fijneman, Jochen Miller, Johan Gielen, Marc Simz, Marcel Woods, Marco V, RAM, Randy Katana, Rank 1, MC Mighty Mike, MC Stretch V

Het wordt het laatste nachtje uit voor de hele Trancefamily in club Matrixx tijdens de Matrixx Closing Parties in november en december. Matrixx presenteert met trots de mega dikke line-up voor zaterdag 22 november: Marco V, Marcel Woods, Jochen Miller, Johan Gielen, RAM, Rank 1, Randy Katana, Cor Fijneman, Marc Simz, MC Stretch en MC Mighty Mike.

Zoals bekend gaat de Matrixx stoppen met de club aan de Wijchenseweg in Nijmegen en gaat het verder als event-organisatie. Om 13 jaar Matrixx te vieren staan er vijf geweldige Matrixx Closing feesten, verpakt als Matrixx Circus op de planning met als eerste release: Trancefamily op 22 november.

Dit feest staat bol van de nostalgie. In de begin jaren van de Matrixx was Trance de nummer 1 muziekstijl dat door de speakers van de mooie club in Nijmegen schalde. Matrixx brengt nu voor een laatste keer dezelfde namen uit die hoogtijdagen naar onze geliefde club.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws