Loveland Live - 20 Year anniversary

Jelle de Melker | 1 januari 2015
algemeen

Line-up Loveland - 20 Year anniversary

SQL, Robert Babicz, Martin Buttrich, Octave One, Mathew Jonson, Anthony Rother, Gregor Tresher, Matador, Rodriguez Jr, Einmusik, Kollektiv Turmstrasse, Arjuna Schiks, Aril Brikha, Vince Watson, Julien Chaptal, Dosem , Egbert, Joop Junior

Eén van de langstlopende en grootste promotors van Nederland viert zijn 20-jarig bestaan. Om de verjaardag te vieren lanceert Loveland een nieuw concept genaamd Loveland Live op 1 januari 2015 in de nieuwe locatie Mediahaven. Op het verjaardagsfeest wordt tevens nieuw leven geblazen in het eigen muzieklabel Loveland Recordings en een online muziekspeler.

Loveland Live | 20 year anniversary
Wat ooit begon met een klein Koninginnedagfeest op de Amsterdamse Nieuwmarkt en een poolparty in het tropisch zwembad van Gran Dorado Zandvoort in 1995 groeide uit tot één van de langstlopende en grootste promotors van Nederland. In goede en slechte tijden bleef de organisatie altijd vasthouden aan de liefde voor kwaliteitsmuziek.

Om zijn 20e verjaardag te vieren introduceert Loveland een nieuw concept: Loveland Live. Op Loveland Live is er geen plaats voor CD-spelers, draaitafels of USB-sticks, met andere woorden geen DJ's. Alleen musici, die hun eigen muziek live op het podium ten gehore brengen, zijn uitgenodigd.

Voor de eerste editie heeft Loveland een verzameling van hun favoriete artiesten en veelbelovende talenten op het programma staan. Velen van hen zijn bekende namen die in de afgelopen 20 jaar vaker langskwamen. Loveland Live is het eerste evenement in het kader van Loveland's jubileumjaar op 1 januari 2015 van 17:00 uur tot 05:00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws