Skrillex & Avicii headliners op Super Bowl 50

Mark Hofman | 3 februari 2016
algemeen

Aanstaande zondag vindt de 50e editie van de Super Bowl plaats en zoals we van het evenement gewend zijn wordt er groots uitgepakt. Elk jaar wordt er tijdens de NFL-finale een optreden gegeven door een grote internationale artiest, maar omdat het de 50e editie is gaat dat dit keer even anders.

Skrillex & Avicii

Voor deze editie van de Super Bowl wordt een heel weekend uitgetrokken en treden er behoorlijk war artiesten op tijdens de vele feesten in San Francisco. Ook dance is goed vertegenwoordigd met Skrillex en Avicii die een show doen. Avicii treed op tijdens het feestje van Rolling Stone, en Skrillex doet dat bij het gratis feest go90Live.

Internationale artiesten

Dat de organisatie van de Super Bowl het dit jaar groot aanpakt is, gezien de lijst met acts, wel duidelijk. Beyoncé, Pharrell & Lil Wayne doen aankomend weekend een show, maar ook Metallica, Fall Out Boy en The Red Hot Chili Peppers zijn aanwezig.

Check hieronder de Super Bowl performance van vorige jaar: 

Dance en de Super Bowl hebben nog nooit zo dicht bij elkaar gestaan, een interessante ontwikkeling dus. Misschien staat er een dance-artiest in de toekomst een keer op het veld tijdens de rust? Who knows!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws