Spinnin' Records tekent eerste Chinese artiest

Mark Hofman | 19 februari 2016
algemeen

Spinnin' Records is wereldwijd gezien één van de grootste labels op het gebied van dance. Artiesten als Martin Garrix, Sam Feldt, Julian Jordan & Curbi zijn groot gebracht door het label en zijn nu gevestigde namen in de scene. Waar artiesten over heel de wereld gescout worden door Spinnin' was er nog geen sprake van groot Chinees talent op het label, maar daar is nu verandering in gekomen.

Spinnin' tekent Chinese artiest

Dj Carta mag met trots zeggen dat hij de eerste artiest is van Chinese komaf, die getekend is bij Spinnin' Records. De dj is gevestigd in Shangai en draait als resident in één van de grootste clubs van de stad: M18. Er is nog geen Soundcloud profiel te vinden van de dj, en ook staat er geen track op het internet van hem, maar een Facebook-pagina heeft hij wel. Op de pagina is te zien dat Carta het goed voor elkaar heeft in zijn thuisland, zo blies hij het dak eraf tijdens Oud en Nieuw.

NYE 2015 @ NON

BOOM! Aftermovie to the NYE Now or Never party is out! ;)

Geplaatst door Carta op zondag 10 januari 2016

We zijn benieuwd wat we van Dj Carta kunnen verwachten, je kunt zijn ontwikkelingen uiteraard volgen op zijn Facebook-pagina

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws