Try-outs van Armin Only Embrace goed verlopen

Thomas Keulemans | 3 mei 2016
algemeen

Try-outs Armin Only

Trance-fans hebben 6 en 7 mei al maanden rood omcirkeld in hun agenda en vrijdag is het dan eindelijk zover: de wereld-première van Armin Only's Embrace-tour. De eerste twee shows vinden plaats in Amsterdam in de Ziggo Dome en om alles goed te laten verlopen gaf Armin afgelopen weekend twee try-outs van de show in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar gaf hij ook alvast een korte newsflash over wat we van het podium kunnen verwachten...

Warmdraaien

Het idee voor de try-outs ontstond niet alleen omdat Armin zelf wilde warmdraaien voor zijn shows. Hij kwam op dit idee, omdat hij geluiden opving dat veel jongere kinderen ook graag zijn optredens een mee wilden maken. Bij de try-outs waren zowel ouders als kinderen dan ook van harte welkom en zo deed de top-dj vele kindergezichtjes (en die van hun ouders) stralen.

Goed verlopen

Op de social media-kanalen liet Armin van Buuren vandaag weten dat alles succesvol is verlopen. Er waren geweldige dansers en acts als Kensington en Mr. Probz 'rockten the place', zo twitterden de bezoekers. Bekijk hieronder alvast enkele beelden van deze try-outs. Dat belooft wat vrijdag en zaterdag! 

Beeld: Facebook Armin van Buuren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws