BREAKING: TFD Swedish Journey op één locatie

Giancarlo Idili | 4 juni 2016
algemeen

 

UPDATE: The Flying Dutch - Swedish Journey afgelast

 

Helaas heeft het er alle schijn van dat de The Flying Dutch – Swedish Journey niet op drie locaties gehouden gaat worden. Begin april werd bekend gemaakt dat de Swedish Journey plaats zou gaan vinden in Den Bosch, Nijmegen en Den Haag. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat de edties in Den Bosch en Nijmegen niet door gaan. Alda zou van plan zijn om in Den Haag één groot megafeest te maken. De reden van deze wijziging zou een tegenvallende kaartverkoop zijn.

Huh? Maar ik had al tickets! En nu?

Mocht het zo zijn dat de The Flying Dutch – Swedish Journey inderdaad alleen in Den Haag gaat plaats vinden én je hebt al tickets voor de overige locaties gekocht, dan moet daar natuurlijk een oplossing voor komen. We hebben begrepen dat de tickets omgeruild kunnen worden voor een "Den Haag ticket". Uiteraard is het afwachten op een officieel statement van Alda Events met hierin in een gepaste oplossing.

Concept

The Flying Dutch – Swedish Journey is natuurlijk uniek omdat de artiesten met helicopters naar de 3 locaties vliegen. Als er maar op één locatie gefeest gaat worden, valt dat idee natuurlijk in het water. Wat er dan nog overeind blijft van het hele "Flying" verhaal is natuurlijk nog even de vraag.

 

 

The Flying Dutch – Swedish Journey line-up

Alesso
Avicii
Cazzette
Dada Life
Icona Pop
John Dahlbäck & SEBJAK
Otto Knows
Steve Angello
Special Guest Duo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws