BREAKING: The Best of Armin Only komt naar ArenA

Rick Francissen | 10 november 2016
events

Armin Only

Armin van Buuren gaat al flink wat jaren de wereld over om fans te bezoeken en hen het feest van hun leven te geven. Inmiddels zit de dj al 20 jaar in het vak en dat moet gevierd worden. Hoe doe je dat als dj anders dan met een groot feest?!

Armin van Buuren in de Amsterdam ArenA

Met de Armin Only-shows heeft Armin van Buuren en zijn team al meer dan 68 landen bezocht, meer dan 100 optredens gegeven en vijf continenten aangedaan. Dat de show populair en succesvol is mag dus wel duidelijk zijn. Los hiervan heeft de dj ook nog eens zijn optredens op andere festivals en werkt hij aan het A State of Trance-festival wat overigens ook de wereld over gaat en in februari weer in Utrecht wordt gehouden.

Alle herinneringen die Armin van Buuren hiermee heeft opgebouwd moeten samenkomen in de eenmalige show ‘The Best Of Armin Only’. Dit speciale feest wordt gehouden op zaterdag 13 mei 2017 en vindt plaats in een hele bijzondere locatie waar nog nooit een andere dj een soloshow heeft gedaan: de Amsterdam ArenA.

‘Dit wordt mijn grootste show ooit. Alles komt hier voor mij samen, zoals alle mensen waar ik ooit mee heb samengewerkt. Het is een echte mijlpaal om alle hoogtepunten uit al die jaren te kunnen vieren met mijn fans uit de hele wereld. Om dat ook nog in mijn eigen thuisland, op een droom locatie als de Amsterdam Arena te kunnen doen; dat is een droom die uitkomt.’

Save the date

Aangezien de show een once in a lifetime-experience is, zal het evenement op 13 mei ongetwijfeld erg in trek zijn bij Armin van Buuren zijn fans. Registreren en het checken van alle informatie over het Best Of Armin Only-evenement kan via de Armin Only website. Wil je er supergraag bij zijn, dan geven we je de tip om 24 november in je agenda te zetten. Op deze donderdag gaan de eerste tickets namelijk in de verkoop.  

KIJKEN: Armin van Buuren showt skills op analoge drumcomputer!

The Best Of Armin Only

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws