Martin Garrix ambassadeur van A'dam Music School

Thomas Keulemans | 17 juni 2016
algemeen

Martin Garrix

Martin Garrix geeft zijn steun aan de nieuwe  A'dam Music School

Je kunt niet jong genoeg beginnen met het maken van muziek. Als blijkt dat je over muzikaal talent beschikt en dat komt er al op jonge leeftijd uit, dan kun je een hele mooie toekomst in de muziekbusiness tegemoet zien. Martin Garrix weet dat als geen ander en vandaar dat hij zich als ambassadeur heeft verbonden aan Nederland's nieuwste muziekopleiding: The A'dam Music School.

'Ik steun The A'DAM Music School omdat ik weet hoe belangrijk het is om jong te beginnen',

Aldus Martin Garrix.

The A'dam Music School in de A'dam Tower

De A'dam Music School, die afgelopen woensdag officieel geopend werd, bevindt zich in de prachtige en compleet verbouwde A'dam Tower in Amsterdam Noord. Na een renovatie van ruim twee jaar opende de voormalige Shell Tower eerder dit jaar haar deuren. Mede door de vette locatie van de toren, gelegen aan de oever van het IJ, is de A'dam Tower een creatieve hotspot geworden waar veel ondernemers zich maar al te graag aan wilden verbinden. Zo ook Hans Brouwer en Sander Groet, de eigenaars van de toren, die willen dat de nieuwe A'dam Music School een springplank wordt voor muzikaal getalenteerde kinderen en jongeren uit Amsterdam en omgeving. Andere initiatiefnemers en partners zijn Duncan Stutterheim (ID&T), Sander Groet (Club AIR) en Hans Brouwer (MassiveMusic).

Nachtclubs, restaurants en meer!

De toren is echt een hele toffe eyecatcher geworden voor de stad, en de initiatiefnemers willen met de naam A'dam Tower vooral verwijzen naar de stad en de betekenis van 'Dance and Music'. Vandaar dat er zowel in de top van de toren (de kroon) en in de kelder supervette nachtclubs zullen komen. Daarnaast is er ruimte voor een hotel, en zullen er naast de A'dam Music School diverse andere creatieve bedrijven en voorzieningen voor de muziekbranche (zoals studio’s en ruimtes voor congressen en shows) in de toren komen. Een prestigieus project dus. Beschik jij over muzikaal talent, neem dan eens een kijkje op de site van de A'dam Music School!

Beeld via Facebook en A'dam Music School

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws