Primeur voor Martin Garrix met alcoholvrij 'all ages' ADE event

Thomas Keulemans | 28 juni 2016
algemeen

Speciale Martin Garrix-show voor alle leeftijden

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Martin Garrix tijdens het ADE in oktober twee shows zal geven in de RAI in Amsterdam. Eentje daarvan, die op zaterdag 22 oktober, is wel een hele speciale, waar Martin zélf bijzonder trots op is. Garrix, zelf onlangs 20 geworden (je zou het bijna vergeten, aangezien hij al ruim 3 jaar zeer succesvol is in de scene), maakte zich al een tijdje sterk voor het initiatief om zijn shows toegankelijk te maken voor jongeren onder de 18.

Te jong

Garrix liep vooral in Amerika zelf regelmatig tegen het probleem van zijn nog jonge leeftijd aan. In clubs in de Verenigde Staten moet je sowieso 21 zijn wil je 'normale' toegang krijgen; Martin Garrix' fanbase bestaat voor een heel groot deel uit jongeren van zijn eigen leeftijd, maar ook uit 16-en 17-jarigen. Met name voor deze groep wil hij nu wat terugdoen, zo laat hij weten

'Ik heb zo veel zin in het Amsterdam Dance Event dit jaar. Ook omdat ik met een soloshow volledige vrijheid heb hoelang ik ga draaien. Daarnaast kan ik eindelijk iets terugdoen voor mijn jonge fans',

aldus Martin Garrix.

"Normaal gezien kunnen zij nooit naar een show van mij vanwege hun leeftijd. Ik ben zo blij dat dit eindelijk voor het eerst gaat gebeuren."

Alcoholvrij

De show op zaterdag 22 oktober zal ook alcoholvrij zijn; een unicum voor het Amsterdam Dance Event. Ook de tijden van Garrix' show zijn voor de gelgenheid aangepast naar 17.00 tot 22.00 uur. Andere grote namen als Hardwell en Armin van Buuren gaven eerder ook al shows voor alle leeftijden, maar niet tijdens het Amsterdam Dance Event. Daarbij genoten zowel ouders als hun kinderen van de optredens en ongetwijfeld zal ook bij de show van Martin Garrix jouw vader of moeder niet stil kunnen blijven staan als je hem of haar meeneemt!

Kaartjes zijn vanaf 12 juni verkrijgbaar. Check voor tickets de website van E&A Events.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws