Deadmau5 maakt vette Virtual Reality game

Thomas Keulemans | 1 juli 2016
algemeen

Virtual Reality game van Deadmau5 

Onze vriend Deadmau5 heeft een Virtual Reality (VR) game gemaakt, genaamd 'Absolut Deadmau5'. Alsof het binnenharken van vele miljoenen dollars aan muziek, optredens en live-shows nog niet genoeg is, heeft Joel Zimmerman (Deadmau5) nu samen met  Absolut Labs (een spin-off van het populaire vodka merk Absolut)  ​een VR video game gemaakt.

'The Streets of Toronto'

De game dompelt je als speler volledig onder in de wereld van de dj/producer zelf, rijdend door de kille straten van Toronto, het aaien van zijn kat 'Meowingtons', en je doet pogingen om shows geboekt te krijgen. Natuurlijk treed je ook op voor talloze fans. Of er ook een soort bonus level is waarin je social media beef kan uitvechten met andere dj's, dat weten we niet precies... maar ach, dat is virtual reality, toch?

Muizenoortjes

We weten al wat je denkt: 'Hoe kun je een Deadmau5 spel zonder een Mickey Mou ... grappige muis headset op je hoofd?' Gelukkig: Absolut Labs hebben aan alles gedacht want bij het spel hoort een kartonnen headsetje, ontworpen door Mr. Mau5 zelf. Het stukje karton voor op je hoofd moet je wel even los bestellen... en is te koop voor 'slechts' $17,95 en omdat het leen imited edition is, kun je maar beter een pre-order plaatsen, want anders is je spelbeleving niet compleet... Check hier de grappige beelden van de game en eerlijk is eerlijk: het ziet er vet cool uit! Petje (en headsetje) af dus voor Deadmau5.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws