Crashen na een feestje kan nu ook in Paradiso!

Thomas Keulemans | 5 juli 2016
algemeen

Crashen na een nachtje stappen kan in Paradiso

Ja, je leest het echt goed, al klinkt het misschien opmerkelijk: het Amsterdamse poppodium Paradiso kan nu voor jou de ultieme crash-locatie worden na een nachtje stappen of een festivalletje in de omgeving van Amsterdam! Het pand is namelijk te huur via Airbnb! Lekker centraal, toch? Okay, je kunt er helaas maar op op drie data verblijven en ook maar voor 1 nachtje, maar toch is de actie om Paradiso op Airbnb te zetten natuurlijk ludiek.

Grappige advertentie

De super geinige advertentie luidt als volgt:

De woning beschikt over een grote slaapzaal, toiletten, lounge, inloopkast en kluisjes. Onder andere The Rolling Stones, David Bowie en Prince gingen je voor en lieten ons weten dat ze genoten hebben van hun verblijf...

De tweede verdieping biedt een zeer ruime inloopkast van 112 vierkante meter. 

Ervaar in iedere ruimte een oase van rust dankzij de uitmuntende geluidsisolatie. 

'We would love to receive a birth announcement card, nine months after your stay.'

Bekijk hier de advertentie zelf! 

Voorwaarden

Er zit wel een aantal voorwaarden aan je eventuele verblijf in Paradiso: Er mogen maar twee personen blijven slapen, en er kan geen feestje of evenement gehouden worden. Geen afterparty dus! Veroorzaak je problemen, dan  word je het pand uitgezet. Voor de voor Amsterdam zeer redelijke prijs van 100 euro per nacht kun jij nu een nachtje in Paradiso chillen en slapen. Gaaf toch? Wij denken dat de drie beschikbare nachten snel weg zijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws