Panne voor Afrojack met peperdure Ferrari F12

Thomas Keulemans | 8 juli 2016
algemeen

Weer pech voor Afrojack met zijn Ferrari F12

Afrojack en zijn bolides... We raken er niet over uitgepraat! Want wat zien we tot onze verbazing? De vuurrode (rosso scuderia, zoals de kleur officieel heet) Ferrari F12 Berlinetta van de top dj werd gisteren opgesleept op de A-12. Nadat Afrojack enige tijd geleden ook al strandde met zijn Audi RS6 en hij zijn Lamborgini te koop aanbood, haalt hij nu het nieuws met deze peperdure Ferrari, volgens autoblog.nl.

Niet voor het geluk geboren?

Daarnaast werd een maandje geleden ingebroken in zijn Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé... Hij lijkt in elk geval niet voor het geluk te zijn geboren, tenminste als het op zijn speeltjes aankomt. Dit is de trieste aanblik van het prachtige scheurmonster, geholpen door de gele Volkswagen Transporter van de ANWB...

LEES OOK: Afrojack showt zijn bizar-snelle Bugatti Chiron

Electric Love

Overigens is het zeer de vraag of Afrojack ditmaal wel zelf achter het stuur zat; momenteel staat hij namelijk in Oostenrijk op het Electric Love Festival. Hoe dan ook, het zal geen leuk bericht zijn voor hem om thuis te krijgen, want zulke dure speeltjes horen natuurlijk niet zó snel kapot te gaan!

Beeld via autoblog.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws