Ultra Europe maakt afgelasting van vrijdag goed

Ivo Mollemans | 18 juli 2016
algemeen

Organisatie Ultra Europe speelt goed in op afgelasting na noodweer

Afgelopen weekend was de jaarlijkse editie van Ultra Europe. Artiesten als Afrojack, David Guetta en DJ Snake waren allemaal aanwezig op dit onwijs vette festival. Helaas moesten de optredens van onder andere Armin van Buuren, Fedde le Grand en Above & Beyond worden gecancelled vanwege slecht weer op de vrijdag. Storm zorgde ervoor dat de organisatie besloot om de deuren later te openen dan gepland was.

Doordat het best wel een tijdje duurde voordat de organisatie meer liet weten waren er veel boze fans die hun mening uitten via Facebook. Of dit ook echt geholpen heeft weten we niet maar later kwam de organisatie naar buiten met de melding dat ze helaas de gehele vrijdag niet door konden laten gaan.

LEES OOK: Line-up Ultra Europe is om van te smullen

De oplossing vanuit de organisatie van Ultra

​De organisatie zegt zelf ook teleurgesteld te zijn, maar is wel met een oplossing gekomen voor mensen die tickets hadden voor alleen vrijdag of voor zaterdag én vrijdag. De tickets van deze mensen waren op zowel zaterdag als zondag ook geldig en hiermee kregen festivalgangers met vrijdag tickets dus twee dagen festival in plaats van één! Daarnaast heeft Ultra Europe haar gedaan om artiesten als Armin van Buuren en Fedde le Grand opnieuw te boeken, zodat mensen ze op zaterdag alsnog konden zien. Hiervoor gingen ze zelfs eerder open dan gepland op de zaterdag.

Voor mensen met weekend tickets is echter nog geen oplossing gekomen, maar daar is de organisatie nog druk mee aan de slag. De kans is groot dat deze mensen een deel van hun geld terugkrijgen.

​Het is echter niet de eerste keer dat zo'n groot festival afgelast wordt door weersomstandigheden. In 2015 werd de editie van Tomorrowworld ook al afgelast door het slechte weer.

Hou ons in de gaten voor meer updates over Ultra en andere festivals.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws