Martin Garrix annuleert Creamfields show

Thomas Keulemans | 29 augustus 2016
algemeen

Het zit zelfs Martin Garrix wel eens tegen! Afgelopen weekend zou hij een van de headliners zijn geweest tijdens het enorm populaire Creamfields Festival in Liverpool, dat van 25 t/m 28 augustus gehouden werd. Het vliegtuig van Martin Garrix had problemen door een of meerdere vogels, waardoor alles anders liep dan gepland en hij noodgewdongen Creamfields op het laatste moment moest laten schieten.

Geen Creamfields voor Martin Garrix

Creamfields is zo'n festival in Engeland waar je absoluut eens naar toe zou moeten gaan, als je kunt. Alle grote namen staan er en die Engelsen kunnen wel een feestje bouwen! Naast Garrix waren er headliners als Avicii (zijn 1 na laatste optreden), Nicky Romero, Axwell ^ Ingrosso, Above & Beyond, Sander van Doorn, Tiësto, Hardwell, Oliver Heldens en Calvin Harris, om er maar eens een paar te noemen. Maar geen Martin Garrix dus. 

LEES OOK: Debuut Martin Garrix op Amerikaanse tv bij Jimmy Fallon

Zijn oorspronkelijke jet kreeg een botsing met een of meerdere vogels, waardoor de piloot uit moest wijken naar een ander vliegveld, zodat ze toch met dat vliegtuig zouden kunnen vliegen. In Ibiza mochten ze echter niet landen, waardoor Garrix en zijn team strandden op Palma de Mallorca. Daar moesten ze te lang wachten, waardoor er - tot Garrix' grote spijt - niets anders op zat dan op het laatste moment annuleren...

 

@creamfieldsofficial

Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws