Maarten Vorwerk brengt samplepack uit

Rick Francissen | 29 augustus 2016
algemeen

Maarten Vorwerk

Maarten Vorwerk is een naam die je misschien wel herkent uit het verleden. Het is namelijk de ghostproducer die zijn anonimiteit is kwijtgeraakt. Maarten Vorwerk is verantwoordelijk voor een van de grootste edm-hits ‘Epic’ van Quintino en Sandro Silva en heeft ook veel tracks voor Yves V gemaakt.

Maarten Vorwerk deelt zijn creativiteit

De sound die Maarten Vorwerk heeft neergezet met zijn ghostproducties zijn onmiskenbaar. Na veel tips te geven over hoe hij produceerde besloot Maarten een Soundset uit te geven in 2015. Nu is de producer terug met een samplepack die hij in samenwerking met Alonso Sounds heeft uitgebracht.

Het samplepack bestaat uit 128 verschillende presets verdeeld over zes verschillende categorieën (bass, drum, fx, lead, pad en pluck). In de onderstaande SoundCloud track geeft hij een idee over hoe de presets goed tot hun recht kunnen komen. Zo hoor je bijvoorbeeld synthesizers klinken in de vorm van hardstyle, trap en echte big-room house.

LEES OOK: 'Ghostproducer' Ashley Wallbridge maakte tien nummer 1 hits op Beatport

Wees er snel bij

Tot 7 september is het sample pack via de Alonso website voor een prijs van $39 te koop. Daarna gaat de prijs om hoog naar $49. Het is mogelijk om eerst een proefpakket te downloaden. Ben je echt helemaal overtuigd door de sounds van Maarten Vorwerk die je hieronder hebt kunnen luisteren dan kun je ook nog zijn eerste Soundset erbij krijgen voor een combinatieprijs van $74.

Beeld via Facebook Maarten Vorwerk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws