Afrojack viert verjaardag in Rotterdam

Rick Francissen | 9 september 2016
algemeen

Afrojack

Gefeliciteerd Afrojack! Vannacht van 8 op 9 september luide Afrojack zijn verjaardag in met een knalfeest. Terwijl de wereldster overal ter wereld te vinden is verkiest hij Rotterdam toch als de beste plek om zijn verjaardag te vieren. Hij heeft een sick feestje gehad in Villa Thalia laat hij via zijn Twitter weten.

Afrojack nodigt vrienden uit

Wanneer er een wereldster als Afrojack jarig is kan dit bijna niet ongemerkt voorbij gaan. Voor de Villa Thalia kwam er dan ook een vuurspuwende touringcar voorbij waarop hij bij de club aankwam. Afrojack was niet de enige dj die aanwezig was, ook andere wereldsterren als Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano kwamen voorbij en draaiden allemaal een set.

LEES OOK: Afrojack's Birthday Bash

Als we Twitter mogen geloven ging het er lang en flink aan toe in Rotterdam. Jandino kwam namelijk ook langs en beleefde de nacht van zijn leven. Om kwart voor zeven thuiskomen van een feestje was voor hem een aantal jaren terug. Ook Afrojack zelf genoot volop en plaatste een kleine videoclip van zijn feest in de onderstaande tweet.

Beeld via Facebook Afrojack

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws