Keert Project One terug op Qlimax!?

Rick Francissen | 15 september 2016
algemeen

Project One

De naam Project One herkennen de echte hardstyle fans natuurlijk uit duizenden. Headhunterz en Wildstylez zette de scene in 2008 op zijn kop toen zij The Album uitbrachten. Na een kleine wereldtour zijn beide dj’s verder gaan werken aan hun eigen solo carrière. Zeker toen Headhunterz meer de EDM-achtige kant uit is gegaan leek het erop dat Project One nooit meer samen zou komen, tot nu dan.

Project One op Qlimax?

De wereldtour die Project One maakte nadat het album in de zomer van 2008 was uitgekomen kwam onder andere langs het iconische Qlimax festival. De beelden worden door Q-Dance in de aanloop naar de kaartverkoop van Qlimax op zaterdag 17 september op Facebook geplaatst met de tekst 'Is it ‘Fantasy or Reality’?' erbij.

Ondanks dat er met dit bericht niets officieel bevestigt is, is het te verwachten dat er een legendarische come-back aan zit te komen tijdens Qlimax op 19 november in de Gelredome in Arnhem. Ook Wildstylez heeft inmiddels het bericht op zijn Facebook geplaatst wat de speculaties alleen maar tot meer werkelijkheid laat lijken.

LEES OOK: Onverwachtse terugkeer Headhunterz op Defqon.1

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws