Headhunterz pakt hater aan tijdens set

Ivo Mollemans | 3 oktober 2016
algemeen

Dat Headhunterz tegenwoordig meer in de house is te vinden dan in de hard dance is niets nieuws. Hij is en blijft een artiest en hoeft daarbij geen regels te volgen van anderen. Toch zijn er nog steeds mensen die hem veel liever terugzien in de hard dance scene dan in zijn huidige positie.

Headhunterz heeft het niet zo met boze mensen

De meeste fans hebben inmiddels geaccepteerd dat Headhunterz - terecht - zijn eigen weg volgt, maar soms zijn er nou eenmaal mensen die graag hun mening uiten. Zo ook iemand in het publiek tijdens zijn show op een festival. Het was een vrij klein publiek, dus de hater was makkelijk te vinden en aan te spreken door Headhunterz. Zijn woorden waren dan ook duidelijk: als het je niet bevalt ga dan maar thuis op de bank zitten. Tja, dan sta je toch wel (in dit geval terecht) voor paal.

LEES OOK: Calvin en Taylor maken ruzie weer goed

Vlogs

Het fragment komt uit de nieuwe vlogserie van Headhunterz. Hij heeft schijnbaar een nieuwe hobby gevonden in filmen en editen dus nu krijgen fans om de zoveel tijd vlogs van achter de schermen. Zo neemt hij je mee naar zijn hotels, backstage bij festivals en in vrije tijd. De tweede vlog is 29 september online gezet op zijn YouTube kanaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws