Skrillex laat eigen villa bouwen

Ivo Mollemans | 29 oktober 2016
algemeen

Als je 28 bent, je hobby je werk is geworden, je alle plekken van de wereld al hebt gezien en eigenlijk niet veel te klagen hebt wat wil je dan nog meer? Skrillex zat ook met die vraag en hij besloot om een stuk grond te kopen in Malibu met uitzicht op de Grote Oceaan. Het heeft een bescheiden oppervlakte van 1,1 acre en omgerekend is dat 4451,7 vierkante meter.

De ultieme villa van Skrillex

De dj en producer heeft er ruim 6 miljoen dollar voor neergelegd voor de grond en het is de bedoeling dat er een villa op gebouwd gaat worden van 12000 vierkante voet, oftewel 3657 vierkante meter. In de planning staan tot nu toe een zwembad van 49 vierkante meter en een wijnkelder, maar dit zal lang niet alles zijn wat in de villa te vinden is als het bouwwerk klaar is. Natuurlijk moet hij ook kunnen blijven werken en de kans is dus groot dat hij geen kosten noch moeite bespaart om de ultieme studio in zijn huis te kunnen bouwen. Wie weet wordt die wel nog beter dan de nieuwe studio van Deadmau5 in zijn huis in Canada.

Hieronder staan een aantal afbeeldingen van hoe de villa er ongeveer uit moet komen te zien.

Appartementen ook goed in trek

Het lijkt wel alsof de huizenmarkt voor artiesten de laatste tijd flink omhoog is geschoten. Martin Garrix kocht laatst ook al een appartement in Amsterdam. Het gebouw waar deze zich in bevind is gelegen en de Zuid-as en dus om de hoek van het appartement waar hij momenteel woont. Voor zijn huidige appartement betaalt hij nu overigens een kleine 4050 euro per maand. Wat hij voor zijn nieuwe appartement heeft betaalt is onbekend, maar reken maar dat er heel wat nullen in het getal te vinden zijn.

LEES OOK: Dit zijn nummers waarvan je niet wist dat Skrillex ze gemaakt heeft

Daar blijft het echter niet bij want ook Justin Bieber heeft een appartement gekocht in Amsterdam. Hij heeft drie verdiepingen opgekocht voor 25 miljoen euro en dit is goed voor 1230 vierkante meter woonruimte. Om het helemaal af te maken kan hij gebruik maken van de roomservice van het naastgelegen hotel Krasnapolsky. Of hij er ook echt gaat wonen blijft nog maar de vraag, maar de kans is groot dat hij een aantal maanden per jaar in Nederland te vinden zal zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws