Daft Punk lanceert nieuwe merchandise

Ivo Mollemans | 4 december 2016
algemeen

Opnieuw laat Daft Punk van zich horen. Deze keer niet in de vorm van muziek of optredens, maar in de vorm van merchandise. In de aanloop naar kerst brengt het duo een aantal items uit die de feestdagen een stuk stijlvoller zullen maken.

Heel veel merchandise

Helaas is er dus weer geen nieuws over een eventuele tour of nieuwe muziek en voorlopig zullen we het dus nog moeten doen met de merchandise die ze uitbrengen. Eerder al bracht het Franse duo het nieuws dat er handgemaakte schilderijen verkocht gingen worden in een beperkte oplage. De schilderijen zijn gemaakt door kunstenaar Warren Fu en waren erg snel uitverkocht. De nieuwe items zijn minder exclusief, maar bijna net zo leuk.

LEES OOK: Ekali geeft zijn laptop met producties weg

Kerst met Daft Punk

Deze keer zijn de items gemaakt met kerstmis als thema. Zo zijn er sneeuwkoepeltjes met daarin de helmen van het duo, een kaarsenhouder en misschien wel het beste van alles: de helmen zijn beschikbaar als kerstballen voor in je kerstboom. Hiermee kun je dus aan al je bezoek laten zien dat je de ultieme Daft Punk fan bent.

Niet alleen de producten die afgebeeld zijn op de advertenties zijn te koop, maar ook de advertenties zelf. De posters zijn allemaal in een unieke stijl gemaakt en omdat men die stijl blijkbaar vet vond kun je de advertenties nu ook als poster bestellen. Er zit zelfs een poster tussen die adverteert voor hun advertenties.

Alive 2017

Ook al zijn de items een leuke toevoeging aan ieders collectie, toch is er ook teleurstelling bij fans te vinden. Het is in 2017 alweer 10 jaar geleden dat het duo voor het laatst een show heeft gegeven en fans willen het liefst nieuwe muziek en shows. Velen hopen dat er in 2017 een nieuwe tour komt aangezien dat een logisch jaar zou zijn voor het duo om opnieuw van zich te laten horen. De vorige keer zat er namelijk ook precies 10 jaar tussen. Of dit realiteit gaat worden valt te betwijfelen, want het blijft muisstil rond het duo.

De items zijn hier te bestellen. Ook zijn daar allerlei andere coole items van het duo te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws