Porter Robinson komt in 2017 terug na depressie

Ivo Mollemans | 13 januari 2017
algemeen

De vooruitzichten voor dit jaar zijn tot nu toe voornamelijk goed geweest. Er komt veel nieuwe muziek, festivals zijn druk bezig met de voorbereidingen en ook de artiesten hebben veel hoop voor het nieuwe jaar. Een artiest die met name met veel hoop naar het nieuwe jaar kijkt is de Amerikaanse Porter Robinson.

Porter Robinson

Deze man heeft in het verleden een goede naam weten op te bouwen voor zichzelf door het uitbrengen van nummers als ‘Sad Machine’ en natuurlijk ook zijn ‘Spitfire EP’. Samen met Madeon startte hij de Shelter tour en die deed het erg goed. Ze eindigen deze zelfs op Coachella in April. Je zou dus zeggen dat de carrière van Porter wel goed zit, maar persoonlijk zat hij er zelf helemaal doorheen.

LEES OOK: Ferreck Dawn knalt 2017 in met 'Higher'

Depressie

Via Twitter heeft hij laten weten wat het verleden hem gebracht heeft en hoe hij de toekomst voor zich ziet. Hij kijkt met een gemengd gevoel terug op 2016 en dit komt met name door de depressieve periode waar hij zelf doorheen moest. Deze periode had hij al in 2015, maar het is moeilijk om daar zomaar uit te komen. Porter miste de passie voor muziek die hij beleefde, maar door de samenwerking met Madeon wist hij die gelukkig weer terug te vinden. Hij is nu van plan om zijn oude projecten af te maken en die eerst het levenslicht te laten zien.

Laten we hopen dat hij snel weer alles op kan pakken zodat de dance wereld nog geen afscheid hoeft te nemen van een van de meest invloedrijke artiesten uit de scene ooit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws