Mau5trap maakt playlist voor onbekend talent 

Mark Hofman | 4 februari 2017
algemeen

Er zijn steeds meer talentvolle producers die hun tracks niet kwijt kunnen bij labels. Dit kan te maken hebben door demo's die gewoon in e-mali boxen verdwijnen of labels die geen plek kunnen bieden voor deze artiesten. Gelukkig is voor deze mensen de nieuwe startup Zambah in het leven geroepen en het krijgt de volledig support van Deadmau5's Mau5trap.

Mau5trap maakt playlist voor ongebruikt talent 

De nieuwe tech startup Zambah wil ruimte bieden voor onontdekt talent op het gebied van muziek. Via het platform kunnen dance-talenten een platform vinden om hun muziek te releasen, iets wat support krijgt van een aantal grote namen. Eén van deze namen is Mau5trap, het label van Deadmau5. Mau5trap weet al jaren groot talent te ontdekken en zien waarom een platform als Zambah van groot belang kan zijn. 

Om de startup te helpen heeft Mau5trap een playlist aangemaakt met tracks van artiesten die nog niet getekend zijn. Via deze manier kunnen labels, in samenwerking met Zambah, de artiesten makkelijker vinden. 

Eigenaar van Zambah zegt het volgende over de samenwerking met Mau5trap: 

'We’re really excited to be working with mau5trap on this initiative to bring more awareness to new and emerging artists that need more shine on their work. We can’t wait to share their finished playlist with music fans all over the world.'

Check de playlist hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws