Martin Garrix neemt beroemde studio over

Bart Remmers | 19 april 2017
algemeen

Geluidsstudio FC Walvisch wordt STMPD recording studios

Na de lancering vorig jaar van zijn eigen label STMPD RCRDS is de overname van de geluidsstudio van FC Walvisch voor Martin Garrix een nieuwe stap om zijn droom te realiseren.

'Het is een platform en dé plek in Amsterdam creëren waar schrijvers, muzikanten en producers uit de hele wereld samen kunnen komen om met elkaar te gekke muziek te maken in een inspirerende omgeving', aldus de dj.

FC Walvisch is een zeer grote geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd. 

Team stapt over op STMPD recording studios

De studio, die wordt omgedoopt tot STMPD recording studios, krijgt de komende maanden een eigen nieuw gezicht. Tijdens en na deze transformatie blijven de studiofaciliteiten voor iedereen gewoon beschikbaar.

FC Walvisch is van oorsprong gespecialiseerd in creatief sounddesign en muziekproductie voor de creatieve industrie, zoals geluid en muziek voor commercials en speelfilms. Het team van FC Walvisch stapt mee over naar STMPD recording studios. Oprichter Marcel Walvisch stopt echter niet met FC Walvisch, hij zal de activiteiten op het gebied van sound design en muziekproductie voortzetten. 

Marcel: 'Ik ben trots op mijn team dat zij mee gaan met Martin Garrix. Ik heb nog nooit ander werk gedaan dan sounddesign en muziekproductie. Dit is het leukste werk dat er is en daarom ga ik zeker door met FC Walvisch. Ik wens mijn team veel succes in de toekomst en zal zelf ook zeker nog langskomen!''
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws