Killing Kittens: geil feest in Amsterdam en jij bent niet uitgenodigd

Partyscene Redactie | 19 april 2017
events

Het stikt van de feesten in Nederland, maar een goed seksfeest voor de elite was er nog niet. Tot nu dan, want 22 april komt het eerste Killing Kittens-feest naar Amsterdam. Op een geheime plek komt daar het crème de la crème van de Nederlandse elite (lees: mooie mensen met geld) bij elkaar voor dit chique feest vol lust.

Jij bent niet uitgenodigd

De feesten zijn al een groot succes over de gehele wereld. Ondermeer Londen en New York waren al eens thuisbasis voor de Killing Kittens-feesten. De feesten werken met een lidmaatschap die je op de officiële website aan kunt vragen. Zowel mannen als vrouwen en koppels kunnen zich aanmelden. 

Verwacht echter niet zomaar toegelaten te worden, je wordt beoordeeld op gronden die de website niet echt duidelijk maakt. De website laat echter wel duidelijk merken dat ze op zoek zijn naar mooie mensen, dus voel je je helemaal thuis op de set van Lord of the Rings, dan heb je dikke pech. Bovendien kennen de feesten een streng deurbeleid met dresscode, dus aankomen sloffen op je Nikes zit er niet in.

Denk je dat je wel tot de elite behoort? Dan kun je je hier aanmelden

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws