Talentje! Rappende politieagente neemt podium over

Ivo Mollemans | 13 juni 2017
algemeen

Normaal zijn het de artiesten die op een podium staan en hun ding doen, maar af en toe laten ze wel eens fans met hun meegenieten. Bands die vreemden een instrument laten bespelen of vocalisten die hun microfoon tijdelijk afstaan om een fan te laten zien wat hij of haar kan gebeuren met regelmaat, maar het gebeurt niet altijd dat het een politieagente is die die kans krijgt.

Rappende agente steelt de show

In Vaughan gebeurde dit laatste echter wel, want daar mocht een politieagente laten horen dat ze ook meer kan dan alleen agent zijn. De vrouw in kwestie heet Amy Oliver en zij freestylede tot ieders verbazing behoorlijk goed. Het is zeker niet de eerste keer dat ze aan het rappen sloeg, want de organisatie wist dat ze dit in haar vrije tijd deed. Zelf wist ze niet dat dit haar te wachten stond en ze was dan ook gewoon in dienst toen ze op het podium werd geroepen.

‘Ever since I was younger, I've enjoyed rapping, I've enjoyed freestyling … it's just something I've always done.’

LEES OOK: Paddo's gezien als meest veilige recreatiedrug

Tijdens haar korte freestyle rapte ze lines waarin ze onder andere opriep tot haters om het rustig aan te doen en ook een aantal stereotypen over politieagenten liet ze niet liggen.

‘I like my donut frosted cream and my coffee double double, I'm trying to drink it hot before someone starts trouble.’

Check een video van het optreden hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws