Met deze fitnesstrends krijg jij een goddelijk zomerlijf!

Iris te Voert | 13 juni 2017
lifestyle

Voor het strand, een feest of geile sekspartij: een fitte body is altijd mooi meegenomen. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Kom dus snel met je dikke reet van die bank af en begin met een van deze fitnesstrends. 

1. Crossfit
Crossfit is een echte hype op dit moment. De trainingsvorm combineert gymnastiek, atletiek en gewichtheffen tot een uitgebreide work-out. Bepaalde oefeningen worden zo snel en intensief mogelijk achter elkaar uitgevoerd. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt barbells, dumbbels, zandzakken, touwen en kettlebells. 

2. Personal Trainer
Trainen met een personal trainer lijkt steeds populairder te worden. Het is niet alleen goedkoper dan vroeger, maar ook een goede stok achter de deur. Perfect voor degenen onder ons die net dat extra zetje in de rug nodig hebben. Letterlijk en figuurlijk. 

3. High Intensity Interval Training (HIIT)
Bij een High Intensity Interval Training doe je work-outs die je normaal in een uur doet, in slechts twintig minuten. Uiteindelijk verbrandt je zo evenveel calorieen, maar dan in kortere tijd. Dat is nog eens efficiënt sporten!

4. Groepslessen
Van bodypump tot pilates en van spinning tot boksen: groepslessen zijn er in allerlei varianten. Heel handig voor als je niemand hebt om mee te sporten, maar het toch liever samendoet. In vrijwel elke sportschool zijn ze wel te vinden. 

5. Thuis fitness
En voor de huismussen onder ons, is er natuurlijk altijd nog de thuisvariant. Op YouTube zijn tientallen filmpjes te vinden van oefeningen voor elke spiergroep. Of kijk in de appstore naar handige fitness-apps. Aan de keuze zal het dus niet liggen. Alleen nog even jezelf motiveren en gaan met die banaan!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws