De 3 meest opmerkelijke PartyScene-berichten van de afgelopen week

Bart Remmers | 1 oktober 2017
algemeen

De week van Barbies borsten, Skrillex en de plagiaatpolitie en Diplo's mislukte feestje

Er gebeurde nogal wat de afgelopen week. Kleine nieuwtjes, groot nieuws en vooral ook totaal gestoorde dingen. Onderstaande nieuwtjes deden het meest stof opwaaien op Partyscene:

Diplo versus de politie

Diplo gaf zijn feestje ter ere van de nieuwe EP in de Hollywood Hills en daar waren omwonenden niet zo blij mee. De politie was al langs geweest om ervoor te zorgen dat de muziek zachter werd gezet en dat de gasten binnen bleven, maar helaas moest een tweede bezoek van de politie ervoor zorgen dat het hele feest om half 12 ’s avonds al werd afgeblazen. Volgens bezoekers heeft de politie op geen enkel moment überhaupt met Diplo zelf gesproken.

Is Skrillex een dief?

Sinds Skrillex zijn extreem brute remix van Kendrick Lamar’s ‘Humble’ draaide in zijn sets, zaten fans met smacht te wachten op een release. Die is er inmiddels, maar met een bitter nasmaakje. Producer Medasin beschuldigde Skrillex afgelopen weekend op Twitter van plagiaat. Skrillex zou de bass in de drop van de remix hebben gestolen uit de track ‘Territory’ van Medasin. Inderdaad vertonen de twee tracks wat gelijkenissen, zoals je hieronder kunt horen, al kun je dat van wel meer platen zeggen.

Barbies tietendilemma

Eerder deze week kwam naar buiten dat Barbie zich zou laten betasten op de KamaSutrA Beurs. Aan die droom kwam abrupt een einde toen Barbie bekendmaakte dat het voel-feest niet doorgaat. Te plat en ordinair gaf ze in RTL Boulevard aan. Ander probleempje? Volgens het management van de reality-ster willen organisaties als KiKa en Pink Ribbon liever niet op die manier aan hun geld komen. 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws