Bewoners Beverly Hills willen Justin Bieber niet als buurman

Ivo Mollemans | 4 oktober 2017
algemeen

Justin Bieber is een nogal bekend persoon en als bekend persoon is het niet altijd even makkelijk om dingen voor elkaar te krijgen. Daartegenover staat wel weer dat een hoop dingen je wel makkelijk af zullen gaan, maar Bieber loopt momenteel tegen een minder leuke situatie aan.

Justin Bieber zoekt huis

Hij is namelijk op zoek naar een nieuw optrekje in de vorm van een villa in de dure en beroemde wijk Beverly Hills in Los Angeles. De huidige bewoners in de wijk zien dat echter niet zo erg zitten aangezien de zanger er nogal een handje van heeft om dingen te slopen. Hij biedt tot ruim een ton per maand als huurbedrag, maar de eigenaren van de woningen staan allemaal sterk in hun schoenen en weigeren om hem een huis te laten huren.

LEES OOK: Sorry, maar je zult nooit zo cool zijn als deze 12-jarige die zojuist wereldkampioen DJ is geworden

Eigenlijk niet zo gek, want hij huurde in 2015 ook al een keer een huis in het gebied, maar dat werd toen vrijwel volledig overhoop gehaald tijdens een feestje na de Grammy Awards waar ook een hoop andere bekende personen aanwezig waren. Tot grote ergernis van de eigenaar weigerde Bieber ook nog eens lange tijd om de schade te betalen. Ook moest hij in 2014 op een cursus om zijn agressie onder controle te krijgen nadat hij het huis van zijn buren met eieren bekogelde.

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws