Eigenaren Breaking Bad-huis klaar met pizza-gooiende fans

Ivo Mollemans | 13 oktober 2017
algemeen

Het zal je maar gebeuren: je wordt benaderd door een producent van tv-series met de vraag of ze jouw huis als filmlocatie mogen gebruiken en je zegt ‘ja’. Wat je echter nog niet weet is dat die serie gigantisch populair zou gaan worden en je naderhand last hebt van fans die pizza op je dak gooien.

Huis uit Breaking Bad populair voor fans

Het klinkt misschien raar, maar het is echt een probleem waarmee de eigenaren van het huis waarin ‘Breaking Bad’ is opgenomen te kampen hadden. Tot voor kort, want ze hebben een hek van 6 voet hoog, omgerekend zo’n 1,80 meter, rond hun terrein laten bouwen om de irritante fans van hun huis weg te houden.

LEES OOK: Partyscene Social Today: je dagelijkse update

De reden dat de fans pizza op het dak gooiden komt door een bekende scene uit seizoen 3 in de serie waar Walter ruzie heeft met zijn gezin en uit woede een pizza op het dak gooit. En schijnbaar hebben een aantal fans behoefte om hun woede ook op die manier te uiten bij exact dat huis. Tot grote ergernis van de bewoners, want zij konden naar eigen zeggen hun huis niet uit zonder dat er iets zou gebeuren.

via GIPHY

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws