WIN Custom Fit Earplugs van Beter Horen

Sanne van de Wijngaard | 13 oktober 2017
win

WIN Custom Fit Earplugs van Beter Horen!

MEEDOEN KAN HIER“Wow, wat een vet nummer!” 
Het geluid van de band of DJ knalt uit de speakers, je vrienden staan naast je en je proost op een geweldige avond. Live muziek beleef je. Het geluid moet dan ook top zijn. Als je wel eens een concert of festival bezoekt, weet je dat het vaak HARD kan gaan. Maar je wil de ultieme live ervaring, dus wil je niet inleveren op de kwaliteit van het geluid.

Maar je wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk genieten van je favoriete muziek. Met oordoppen op maat van Beter Horen is een piep in je oren na een festival of concert verleden tijd. En dat is niet het enige. Onze op maat gemaakte oordoppen filteren schadelijke geluiden eruit, zonder dat je hoeft in te leveren op geluidskwaliteit, comfort en stijl. Uitproberen? Profiteer dan nu van onze unieke aanbieding.

Een festival of live concert klinkt beter met oordoppen 
Deze doppen filteren knetterende beats en gillende koperblazers. Zo geniet je nog meer van jouw lievelingsact, zonder piep ná het concert of festival. Beleef nu zelf het optimale geluid met onze oordoppen. De speciale filters zorgen dat je, naast een ultieme concertbeleving, ook nog probleemloos een gesprek met je vrienden hebt.

Bezoek bewust
Als je een concert of festival bezoekt komt het geluid al snel ver boven de 80 decibel (dB) uit. Vanaf 100 dB wordt het geluid schadelijk. Steeds meer jongeren in Nederland hebben last van beginnend gehoorverlies. Onderzoek van De Nationale Hoorstichting wijst zelfs uit dat maar liefst 93% van de Nederlandse stappers risico loopt op permanent gehoorverlies. Wees dus zuinig op je oren en bezoek een live optreden van die band of DJ bewust met op maat gemaakte oordopjes.

Waarom custom ear plugs het beste zijn?
De op maat gemaakte gehoorbeschermer zit comfortabel en sluit precies goed af.
Een gehoorbeschermer moet goed afsluiten zodat het oor goed beschermd is.
De op maat gemaakte beschermers worden aangemeten door een audicien.

De voordelen van Onze Custom-Fit earplugs

  • Optimaal draagcomfort en pasvorm door digitale productie (maatwerk is beter omdat een standaard oor bestaat niet)
  • Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik (betere draagbaar wegens op maat en dus geen of minder drukpunten)
  • Leverbaar in acrylaat met nanolak (hard) of siliconen materiaal (zacht)
  • Afdichting controletest voor betrouwbare bescherming
  • Bovendien kun je kiezen: met of zonder handgreep, met of zonder koord of clip

Interessant? Even investeren, maar worth the money en een eigen setje kost gedurende ADE-maand €124,95 in plaats van €174,95 als je deze kortingscoupon gebruikt. 

Maak direct een afspraak!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws