SoundCloud blikt terug op 2017 met de populairste tracks en artiesten

Ivo Mollemans | 11 december 2017
algemeen

Alles en iedereen kijkt in de maand december nog eens terug op het afgelopen jaar en er worden tientallen lijstjes opgesteld met statistieken van het afgelopen jaar. Ook SoundCloud kan natuurlijk niet achterblijven en zij hebben de beste en populairste tracks uit elk genre bij elkaar gezocht.

SoundCloud in 2017

Wat blijkt? Ed Sheeran’s nummer ‘Shape of You’ is het vaakst geremixt en Lil Uzi Vert heeft het beste album volgens SoundCloud. Natuurlijk kan dance niet achterblijven en ook daar zijn een aantal titels in weggegeven. R3hab heeft de titel Top Remixer gekregen en Two Friends slepen Top DJ Set binnen met hun Big Bootie Mix Episode 11.

LEES OOK: Socials Today: woef, woef, woef! De sterren en hun hondjes

Unlike Pluto krijgt de eer om te mogen zeggen dat hij de Top Electronic track van 2017 heeft gemaakt. Het nummer ‘Everything Black’ ft. Mike Taylor is meer dan 3,1 miljoen keer beluisterd op SoundCloud. Ook Marshmello krijgt een plekje in de lijst van SoundCloud in de lijst ‘Artists Who Were On SoundCloud First And Owned The Internet In 2017’. Deze lijst bestempeld de kracht van SoundCloud om kleine artiesten groot te kunnen maken. Natuurlijk kan er niet alleen achterom gekeken worden, want SoundCloud heeft DNMO uitgeroepen tot Artist To Watch in 2018.

Bekijk alle statistieken van SoundCloud via deze link.

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws