Brooks geeft masterclass over zijn track ‘Boomerang’ met Martin Garrix

Ivo Mollemans | 14 december 2017
algemeen

Beeld via YouTube.

Als je je bezig houdt met het maken van dance muziek dan heb je deze video waarschijnlijk allang eens voorbij zien komen of bekeken, maar mocht hij je toch ontgaan zijn dan presenteren wij hem graag aan je. Het gaat om de masterclass die Brooks gaf over de track ‘Boomerang’ die hij heeft gemaakt met GRX, beter bekend als Martin Garrix.

GRX is terug

Het is niet de eerste track die Garrix onder de naam GRX heeft gemaakt. Samen met Yellow Claw en Cesqeaux heeft hij ook al de inmiddels klassieker ‘Psycho’ gemaakt en in 2013 heeft hij nog twee platen met Bassjackers en Shermanology uitgebracht. Dat hij nu een track met Brooks uitbracht onder die naam was verassend. Niet alleen heeft het lang geduurd voordat GRX weer in gebruik werd genomen, daarnaast heeft hij de track ‘Byte’, wat ook een samenwerking met Brooks is, wel gewoon als Martin Garrix de wereld ingeslingerd.

LEES OOK: Talent van de week: Rät N FrikK

Brooks legt uit

Hoe dan ook, de track klinkt erg lekker en Brooks was zo vriendelijk om alle andere leergierige producers een handje te helpen door een masterclass te geven waarin hij dieper ingaat op de productie. Voor alle producers onder ons een uitgelezen kans om nog meer tips en tricks te krijgen dus!

Check de masterclass hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws