Het Berlijnse nachtleven vastgelegd op film

Ivo Mollemans | 20 januari 2018
algemeen

Als je zegt techno dan zeg je Berlijn. De Duitse stad is het boegbeeld van het technogenre. Voor mensen die er niet wonen, is het soms lastig het nachtleven van Berlijn echt te ervaren, al is het maar door het selectieve deurbeleid. Gelukkig komt er een film die het Berlijnse nachtleven in beeld brengt: ‘Symphony of Now’. 

LEES OOK: Waarom danceproducers van nu Patrick Cowley dankbaar mogen zijn

Het Berlijnse nachtleven vastgelegd op film

De muziek in de film is gekozen door Innervisions’ Frank Wiedemann en bestaat uit materiaal van Modeselektor, Thomas Fehlmann, Samen Kawamura, Gudrun Gut en Hans-Joachim Roedelius. De film is gemaakt door Johannes Schaff in samenwerking met Audi Zeitgeist. Er wordt in de film gekeken naar ruim 5 jaar van ontwikkelingen in het nachtleven van Berlijn en alles wat daarmee te maken heeft.

De volledige film wordt op 14 februari in premiere gebracht en ook op 15 en 16 februari is deze nog op het witte doek te zien. De locatie waar de voorstelling precies gaat plaatsvinden moet nog bekend gemaakt worden. Of de film naderhand ook online te vinden is is ook nog onbekend. Check alvast de teaser hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws