YouTuber vertelt het verhaal over hoe deadmau5 aangifte tegen hem deed

Ivo Mollemans | 5 maart 2018
algemeen

Foto via Rukes.com.

deadmau5 weet zichzelf altijd in de kijker te zetten. Als het geen ruzie is met een andere artiest dan gaat het wel om nieuwe muzikale projecten. En alhoewel er al veel verhalen verteld zijn, zijn er toch nog verhalen die niet bekend zijn.

deadmau5 geen fan van mensen met drones op zijn terrein

Een van die verhalen is afkomstig van YouTuber ‘My Little Hobby’, in het echt Mike genaamd. Hij uploadde onlangs een video waarin hij verteld over zijn aanvaring met deadmau5 omdat hij met zijn drone boven een gebied vloog waar dat schijnbaar niet toegestaan was.

LEES OOK: Nieuwe deadmau5 live act, dus een nieuwe Cube!

Naar eigen zeggen had hij nieuwe banden voor zijn truck gekocht en dus besloot hij naar het gebied Snake Hill te gaan om beelden te schieten van zijn auto. Daarvoor had hij ook een drone meegenomen en toen hij het apparaat de lucht inliet werd het signaal verstoord door de omgeving. Na het ding opnieuw afgesteld te hebben deed hij een tweede poging, maar ook die keer moest de drone weer naar beneden.

Op dat moment kwam deadmau5, die er 1,5 km vanaf woont, naar hem toe om te melden dat hij niet met zijn drone mag vliegen in dat gebied. Het boeide Mike echter vrij weinig en hij ging door met filmen. Joel besloot om zijn kenteken door te geven aan de politie en de volgende dag stonden er detectives bij Mike’s voordeur.

De reactie van deadmau5

Het verhaal is inmiddels een jaar geleden gebeurd en wordt nu pas bekend gemaakt. Toch is ook deadmau5 het incident niet vergeten en hij reageerde met de volgende comment onder de video:

Fair enough. it seems you'd rather just be the guy who takes the time to produce this video, then proceed to post it on my reddit in order to shitpost and provoke a situation that happened nearly a year ago for an entire minute of my attention. Considering "you know where i live" and know all these other "community members" who apparently think im a terrible person, a better suggestion might have been to act like a grown man and contact me directly. It's a shame you had to cry about it, im sure had you asked permission or contacted me about drones and flying, i would have enjoyed flying with you, instead you chose to do this, and this is why i don't really like you. So please respect our privacy and fly your drones elsewhere. thanks

Het hele verhaal van Mike's kant wordt door hem verteld in onderstaande video:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws