Neukgerief: België dumpt WK-rapper Damso

Geert van der Klugt | 14 maart 2018
algemeen

Damso houdt van vrouwen.
Bron foto's: Damso facebook/youtube

De Koninklijke Belgische Voetbalbond dumpte deze week Damso. De omstreden gangster-belg zou een officieel voetballied schrijven omtrent het WK. Naar aanleiding van een feminiene speurtocht stopt de samenwerking, want in vorig muzikaal werk bleken een hele, hele hoop foute zinnetjes te zitten. Naughty Damso! 

Damso, de KBVB en Proximus

'Het gaat over bitches en sletten. Hij vindt vrouwen alleen goed als neukgerief', vertelt een woordvoerder van de Vrouwenraad. In aanvulling verklaart de KBVB: 'Wij vertegenwoordigen alle gedingen binnen de samenleving: mannen, vrouwen, jongeren en senioren, autochtoon en allochtoon. Voetbal moet mensen inspireren en verbinden; samenhorigheid en verbondenheid uitstralen. Ook respect, integriteit en anti-discriminatie zijn voor ons de hoogste prioriteit.'

Belgisch topbedrijf Proximus sprong echter op twitter om Damso te verdedigen. Iets over artistieke vrijheid, ofzo. Gisteren nam de corporatie, na een aantal flinke tikken op de vingers, een stap terug. 

LEES OOK: Heerlijk, het is vandaag Steak and Blowjob Day!​

Mooie woorden. Slap excuus. Damso schreeuwde in 2016 al flink over 'hoeren' en 'sletten'. Het briljante idee om Damso uit te nodigen voor een WK-lied is de equivalent van een Boef WK-productie op verzoek van de KNVB. Hopelijk lukt het de Belgische bond om tijdig een politiek correcte rapper te vinden. Vast niet al te moeilijk in België.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws