Vurig concert Gers Pardoel: brandwonden door vuurwerk

Partyscene Redactie | 19 maart 2018
algemeen

Zingende rapper razendpopulair bij onze zuiderburen

In ons land is het al een poos angstvallig stil rond die rapper met de zachte G - neen, niet Extince, Gers Pardoel. Maar bij onze zuiderburen is de Bagagedrager-rapper wereldberoemd dankzij enkele tv-optredens aldaar.

De Brabander is zelfs zo populair in Vlaanderen dat hij er de Lotto Arena in Antwerpen weet te vullen. So far, so good. Toch ging het afgelopen weekend niet alles van een leien dakje. De zingende rapper of rappende zanger raakte namelijk gewond op het podium.

Vlam onder t-shirt door

Gers stond iets te dicht bij een vuurwerkfontein en dat liep niet helemaal fijn af. 'Ik ben verbrand aan mijn rechterhand en aan mijn elleboog. We hadden vuurwerk tijdens een aantal liedjes en ik stond te dichtbij. Iemand drukte op het knopje toen ik bukte. En de vlam ging onder mijn t-shirt door. Ik heb geen pijn, hoor, maar ik moet wel even langs de dokter', aldus de artiest op het Belgische radiostation MNM.

Om bij te komen van de ellende ging Gers eerst backstage aan een theetje nippen. 'Toen zag ik dat er een heel gat in mijn shirt was gebrand.'

Gelukkig heeft de rapper geen ernstige verwondingen opgelopen en heeft Gers het concert tot een prima einde gebracht...

 

Dankjewel iedereen die dit mogelijk maakt... ❤️❤️#dejongensdroom #zijn #lottoarena

Een bericht gedeeld door Gers Pardisney (@gers_pardoel) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws