YouTube in verwarring: is dit de meest ranzige rapper ooit?

Partyscene Redactie | 13 april 2018
algemeen

Beeld: YouTube

Videoplatform bant 'Vagina'-rapster korte tijd na klachten moraalpolitie

Al decennialang zorgt de hiphopscene graag voor schandaaltjes en schandalen: drive-by shooting hier, homofobie daar en elders wat seksistisch geroeptoeter. Het kan niet op en het hoort er ook een beetje bij.

De laatste paar jaar is er CupCakKe: een Rubensiaanse vrouwelijke rapper van krap 20 uit Chicago die haar tracks graag volpropt met raps over seks, seks en nog meer seks. De bijbehorende video's zijn regelmatig - op zijn zachtst gezet - een tikkeltje plat, ordinair en bloot.

Vagina en Deepthroat

Zo bloot, ordinair en plat dat YouTube enkele clips een tijdje offline haalde. Het gaat om 'Duck Duck Goose' (gaat niet over pluimvee) en 'Deepthroat' (gaat niet over keelpastilles). Hoewel tekst en beeld niet direct voldoen aan het EO Jongerendag-keurmerk zijn de video's eerder al YouTube-proof gebleken, dus CupcakKe was pislink toen haar meesterwerkjes korte tijd van het platform waren verwijderd.

Gelukkig zijn de pareltjes van de 20-jarige artieste inmiddels weer online en mogen we volop genieten van klassiekers als 'Vagina', 'Juicy Coochie' en 'Best Dick Sucker'. Je woensdag kan niet beter starten...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws