Op zoek naar de beste makers van Tequilla

Stijn van Beers | 26 maart 2018
algemeen

Kun jij de beste Tequilla maken?

Tequilla is natuurlijk een drankje wat iedereen kent, sommige worden al misselijk als ze er aan denken, terwijl andere gerust nog een shotje achterover slaan. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat de Backstreet Boys ook grote fans van Tequilla zijn. Zo’n grote fans dat ze nu ook hun eigen Tequilla willen gaan maken, maar hierbij hebben ze wel hulp nodig.

De jongens zoeken namelijk een partner uit Mexico zodat ze de Tequilla werkelijk kunnen gaan produceren, het is namelijk zo dat ze iemand uit Mexico nodig hebben die ze helpt bij het ontwikkelen, produceren en destilleren van de Tequilla.

De Backstreet Boys aan de Tequilla

In een interview met Tasting Table spraken de Backstreet Boys over hun liefde voor Mexico en onthulden ze hun plannen om een eigen Tequilla te gaan maken. Geen slecht idee, George Clooney maakte al eerder zijn eigen sterke drank en ook Justin Timberlake weet hoe een eigen drankje smaakt. Of de jongens snel een Mexicaan vinden om mee in zee te gaan, blijft maar de vraag. Zou jij Backstreet Boys Tequilla willen proberen, of houd je het gewoon bij een koud biertje/wijntje?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws