MESTO is een held!

DJ Eric van Kleef | 2 februari 2017
blogs

Tijdens de voorbereiding van mijn radioshow Clubbin viel mijn oog vorige week op een bijzondere quote. Een korte maar briljante uitspraak die de volledig op hol geslagen Dance industrie even op zijn plek zette en en passant in 1 klap ook nog eens voorzag van een vernieuwd positief imago.                                                                                                      

Ineens had dat gesloten coole macho wereldje weer een open en warme uitstraling. Die quote zorgde er ook nog eens voor dat de #1 DJ van de wereld (je weet wel ..die homie van Justin B), in een paar woorden werd getransformeerd  tot  the boy next door  waarmee je gisterenavond nog kacheltje lam was geworden . Voordat ik je overspoel met mijn enthousiasme-tsunami eerst even de coole feiten op een rijtje.

Bron: Partyscene (duuuh..) 

Interview: met MESTO het nieuwe 17 jarige DJ talent van SPINNIN.. die er trouwens uitziet zoals een Spinnin DJ talent eruit hoort te zien. Goeie kop... tikkeltje nerdie maar niet too much en zonder dat je ook maar een beat  van hem gehoord hebt, gun je het jochie al een dikke #1hit. Die beats zijn trouwens ook dik in orde, maar dit terzijde.

Quote: 'Martin Garrix … ach .. die ken ik al sinds hij gitaar speelde in de band van mijn zusje. '

Briljant ! .. Helemaal niks meer aan doen. Verdere mediatraining overbodig. Ineens hangt er weer een gezellige familiare old lads krentebread sfeer in de business. De nuchterheid van een 17 jarig talent brengt de boekingsboeven en label pitbulls niet lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank, maar weer samen aan een stamtafel in de kroeg om bier te drinken, gezellig een potje te klaverjassen en te luisteren naar een optreden van MSB (Mesto’s Sister Band). 

Normaal gesproken moeten die dance-dodo’s minstens een ton op tafel leggen en dan gaat zo’n grachtengordel start-up aan de slag om een app te ontwikkelen om daarmee de real life likability van de industrie wat op te vijzelen. Deze DJ-dude doet dat in 1 regel en (voorlopig) nog gratis ook.

Als ik SpinnKing Eelco van Kooten was voerde ik meteen een nieuwe code voor media coaches in. Iedere babbeltrainer die zich voortaan binnen een straal van 250 meter van Mesto waagt krijgt (krentebread member of niet) meteen een proces aan zijn slimfit limited edition stonewashed  blackjeans. Waarschijnlijk is Mesto binnen 5 jaar de #1 DJ van de wereld en laat Martin Garrix in een interview trots weten hem al heel lang te kennen…. “Hij was namelijk het broertje van de zangeres van een bandje waar ik vroeger als gitarist in speelde” 

DJ Eric van Kleef presenteert elke zaterdagavond tussen 21:00 uur en middernacht maar liefst drie uur lang de lekkerste houseklanken met zijn populaire radioshow Clubbin' op Radio Decibel. Radio Decibel is te ontvangen via FM en DAB. Voor alle frequenties kijk je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws