Martin Garrix & Mesto droppen 'WIEE!'

Thomas Keulemans | 15 oktober 2016
music

En ineens is hij daar: de collab van Martin Garrix en het jonge 17-jarige talent Mesto, die afgelopen week al groots in het nieuws kwam door zijn exclusieve deal met Spinnin' Records. Inderdaad, het label waar het voor Martin Garrix ook allemaal begon. 

Mesto nieuwe talent bij Spinnin' Records

De samenwerking houdt in dat Mesto net als Jay Hardway en Lucas & Steve zijn tracks uit zal brengen bij Spinnin’. Martin Garrix liet al vaker de naam van Mesto (Melle Stomp) vallen, wanneer hem gevraagd werd naar nieuwe talenten in de scene. Dat was ook de reden dat hij een tijdje terug al een track opnam samen met Mesto tijdens, die hij als ID draaide in zijn set in Italië. Altijd fijn, de support van zo'n top dj als Martin Garrix natuurlijk!

LEES OOK: Martin garrix presenteert collab met Mesto

Martin Garrix vs Mesto - 'WIEE'

Gisteren verscheen de track 'WIEE' zomaar ineens op YouTube en hij klinkt lekker! Check 'em hieronder meteen en oordeel zelf maar! Van Mesto gaan we in elk geval nog veel horen, dat is wel duidelijk...

Overigens heeft Martin Garrix nog veel meer materiaal op de plank liggen, zo liet hij via Instagram weten. We kunnen van hem namelijk komende week iedere dag een gratis track verwachten. 'WIEE' is alvast een goede start.

 

De video van 'WIEE' van Martin Garrix & Mesto:

Mesto twitterde zojuist ook hoe trots hij hier, geheel terecht, op is:

Beeld via Facebook Mesto

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws