Dit zijn de grootste verschillen tussen de eerste en laatste release van GTA

Djamila | 25 oktober 2023
blogs

Dat GTA vandaag de dag uitgegroeid is tot een van de meest gewilde games, is niet zo gek. Het spel kent een erg rijke historie en is mee getransformeerd met de nieuwste spelconsoles en ontwikkelingen binnen de game wereld. Want wist je dat het eerste spel al in het jaar 1997/1998 verscheen? Dit spel was destijds ontwikkeld voor MS-DOS, PlayStation en Windows. Wat de grootste verschillen zijn tussen de eerste en laatste release van GTA, lees je in dit blog.

De verhaallijnen zijn vele malen uitgebreider

Ben je vroeger opgegroeid met de eerste versie van het spel? Dan weet je vast en zeker nog het erg typerende design ervan. Het spel speelde je in een vogelvluchtperspectief, zonder dat er echte crashes of heftige situaties gaande waren. Het doel was destijds vooral het aan de laars lappen van verkeersregels en in de tussentijd verschillende missies voltooien. En dat dit in de loop van de tijd flink is veranderd, is voor ons niet onbekend. In de nieuwste releases staat beleving veel meer centraal. Je gaat op zoek naar de vetste auto’s, speelt in een online omgeving met vrienden en je kunt in de huid kruipen van verschillende soorten personages.

Heb je al een keer naar de graphics gekeken van de eerste en laatste release van GTA?

Dit betekent ook dat de graphics van het spel in de loop van de tijd een flinke upgrade hebben gekregen. Vandaag de dag lijkt het spel haast levensecht en vanaf de eerste seconden zit je achter de buis gekluisterd. Het spel speel je op basis van de keuzes die je maakt, zoals het uitzoeken van verschillende soorten missies. Hierdoor kun je het spel keer op keer ook op een totaal andere manier beleven.

Verschillende erg leuke kits om jouw spel helemaal naar wens aan te passen

En om het spel helemaal naar wens te spelen, kan het zomaar zo zijn dat een van de GTA 5 modded accounts maar al te goed van pas komt. Een account heb je eenvoudig en snel online gekocht en is daardoor ook in een mum van tijd te installeren op bijvoorbeeld je game computer of een spelconsole. Ga je daar op korte termijn ook al een keer mee aan de slag, zodat je op deze manier de beleving tijdens het gamen een aanzienlijke boost kan geven?

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws