WMC Blog: Jesse Voorn deel III

Partyscene Redactie | 28 maart 2009
blogs

Jesse Voorn (1975) is dj, producer en is daarnaast een grote vriend van Dance4Life en zet zich als ambassadeur flink in voor Dance4Life. Jesse houdt ons op de hoogte van zijn belevenissen tijdens de Winter Music Conference in Miami. Vandaag deel 3 van zijn avonturen.

poolparty

Another sunny day in Miami. Als ik er niet geweest was, dan was ik jaloers op mezelf geweest. Mijn hotel zit, blijkbaar, ook op een strategische plek, want half dj Nederland loopt hier steeds voorbij. Leuk, want dan zie je ze nog even. Zo dropt Laidback Luke even langs, als ik op de veranda van mijn hotel even zit te chillen. Gisteravond had hij zijn Super You&Me avond, waar hij erg tevreden over was. De hoeveelheid feesten is nog steeds niet te flauw.

poolparty II

Luciano & Loco Dice back2back

Gisteren ook even naar de befaamde poolparty van het Britse dancemagazine DJMag geweest. Naast enorm dik feest was dat een grote torso parade. Dansende mensen in en naast het zwembad en hele dope sets van Dennis Ferrer, Martin Buttrich en een back2back set van Loco Dice en Luciano (zie foto). Zomerse tunes, die er bij het publiek in gingen als koek. Over publiek gesproken. Ik liep ook weer tegen Benny Rodrigues aan, die voor het podium stond te dansen en vertelde dat ie al zo'n 24 uur wakker was en aan het feesten was. Die hard. Ook Carina La Nina stond een hoop lol te hebben, Fotomomentje ook.

Benny R.

carlita la nina & Jesse Voorn

Nog even uit eten en toen naar de venue voor de Dance4Life fundraiser. Zag er allemaal erg dik uit. Danny Nagels deed de kick off, met een supervette techno set, waarna ik het roer overnam. Lekkere set gedraaid, alleen het geluid van de club was niet om over naar huis te schrijven, maar goed, de sfeer was leuk. Na mij ging D.O.N.S. er nog een flink overheen, ondersteund door zangeres Terri B, die wel raad wist met het opzwepen van het publiek. Ik ben toen snel doorgegaan naar mijn andere
gig, in een cool hotel, even verderop. En dat was weer het hotel waar onder meer Ryan Marciano en Sunnery James logeerden. Kleine wereld.

J.

Bookings DJ Jesse Voorn @ rakesh@anna-agency.nl
Also check: www.jessevoorn.com and www.myspace.com/jessevoorn

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws