Weekly Win week 42

Karlijn Theeuwen | 17 oktober 2014
daily feature


Deze week staat helemaal in het teken van het Amsterdam Dance Event. Wij zouden Clublife Magazine niet zijn als we geen gave winacties op zouden zetten voor deze vette dagen! Check snel welke acties we hebben lopen en doe mee!

Urbanears

Onze vrienden van het Amsterdam Dance Event hebben voor ons een ontzettend gave headphone beschikbaar gesteld om weg te geven aan jullie! Deze headphone t.w.v. €99,- wordt weggegeven op ons Twitterkanaal. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is Clublife Magazine te volgen op Twitter,  deze post te retweeten en ons vertellen welke muziekstijl jij zou gaan luisteren door deze headphone!

ADE14_Urbanears

Sinner x ADE Backpack

Naast de Urbanears heeft het Amsterdm Dance Event nog een andere gave giveaway voor jullie: een Sinner x ADE Backpack. Je hebt ze misschien al gezien op het ADE, maar jij kunt zelf ook gemakkelijk deze backpack winnen!
Wil jij kans maken. Check hier wat je moet doen!

Sinner Backpack

Sinner x ADE Backpack & Sinner x ADE zonnebril

Sinner heeft een samenwerking met het Amsterdam Dance Event. Speciaal voor deze samenwerking heeft ze een backpack en zonnebril ontworpen. Geheel in de kleuren van het Amsterdam Dance Event natuurlijk! Wij geven deze items weg. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Check!

Ade x Sinner

ADE GIVEAWAY #1

Wij vinden het Amsterdam Dance Event onzettend gaaf en hebben het goed naar ons zin! Wij willen dat jullie ook optimaal mee kunnen genieten en daarom verloten we speciale pakketten van jouw favoriete artiest! Het pakket bestaat uit een Philips A5-Pro Headphone t.w.v €299, een gesigneerd T-shirt en een gesigneerde Clublife Magazine. Het eerste pakket is een Showtek special! Wil jij deze winnen? Check dan hier onze post op Facebook! Succes!

Showtek

We hebben deze week natuurlijk ook weer mensen blij gemaakt! Zo wonnen Bart en Nick beide twee passe-partouts voor het Amsterdam Dance Event. Gaven we een Tomorrowland compilatie weg en het nieuwe album van Minus Militia!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws