Weekly Win Week 1

Karlijn Theeuwen | 2 januari 2015
daily feature


Hoe bevalt 2015 jou tot nu toe? Een ding is zeker: ook dit jaar wordt er weer één vol met party's! Wil jij gratis naar die dikke feesten? Zorg dan dat je Clublife Magazine in de gaten houdt en check onze win acties!

Crazy Town

Na succesvolle edities begin dit jaar en in 2013 gaat het sensationele dance-evenement Crazy Town voor de derde keer op avontuur. Niemand minder dan The Partysquad, Thomas Newson, La Fuente, Alvaro & MC KC Jones, The Darkraver, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss komen op zaterdag 24 januari 2015 naar Manege De Molenheide in Schijndel om daar een audiovisueel overdonderend dancespektakel te geven. Tickets win je bij Clublife Magazine!

Crazy Town

Memorylane

In het bekende Klokgebouw in Eindhoven gaat het op 28 februari los tijdens Memorylane. Op Memorylane kunnen de bezoekers een nachtje ‘terug naar die goeie oude tijd’ van rondom het millennium. De mainarea zal dit jaar door het leven gaan als Global Classics, de second room wordt gehost door het meest populaire Belgische clubconcept aller tijden; Atmoz Classics. Dus heb jij zin in een avondje classics? Meld je dan snel aan!

Memorylane

 

Secret Cinema & EGBERT Live

Goed nieuws voor liefhebbers van techno van eigen bodem: Secret Cinema en Egbert staan weer met een zes uur-durende liveset in de Amsterdamse Melkweg, en wel op vrijdag 16 januari! Het kan bijna niet anders dan dat dit weer een knaller van een avond wordt, het is namelijk niet de eerste keer dat de Rotterdammers dit klusje gaan klaren. Hierbij zijn? Meld je hier aan!

Secret Cinema

Grotesque Indoor Festival

Na een zeer geslaagde jubileum editie van het Indoor Festival 2014 komt Grotesque het komende voorjaar met een unieke variant in de Rotterdamse Maassilo. Zaterdag 21 maart presenteert PT Events het Groteque-evenement namelijk overdag! De organisatie geeft aan dat een vernieuwd geluidssysteem in de Maassilo en vooral de programmering overdag dé trekkers zijn wat betreft de ‘Spring Edition’ in 2015. Tickets win je hier!

Grotesque Indoor

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws