Weekly Win Week 15

Nena Verhoef | 10 april 2015
daily feature


Wij geven graag tickets weg voor leuke feestjes en hebben dan ook weer een aantal toffe voor jullie klaarliggen. Check het hier!

Dance4Liberation

Op het parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle zal dit jaar wederom het grootste Bevrijdingsdag dance festival plaatsvinden, namelijk Dance4Liberation! Met twee stages, Housteria en Liberator Outdoor, is er voor ieder wat wils. House deuntjes en hardstyle kicks, op Dance4Liberation zul je het beide horen! Wil jij hier bij zijn? Win dan je  tickets hier.

BeatZ of Pleasure

Zin om te beuken? Dat kan op BeatZ of Pleasure! Op zaterdag 9 mei nemen de Freestyle Maniacs Beachclub Vroeger over voor hun showcase tour en ze nemen een aantal flinke namen mee: The Darkraver, Bass-D, Panic, Pavo, Waverider and more. Mag je niet missen dus. Kaarten win je hier.

Megabase Outdoor

Op zaterdag 30 mei is het tijd om keihard los te gaan tijdens Megabase presents: Digital Punk - Unleashed Outdoor! Wie bekend is met Unleashed weet wat voor muziek er verwacht mag worden, rauw, lomp en snoeihard. Wie zijn er nog meer bij? Denk aan Ran-D, Adaro, E-Force, Warface, Outbreak en nog een hoop andere artiesten die zullen zorgen voor een hoop ge-reng-deng-deng. Mis het niet en win je tickets hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws